Akçapınar İsmail Türk İlkokulu
Akçapınar mah. Akçapınar Sk. No 194 TURGUTLU /MANİSA

VİZYON

Sürekli gelişime inanan, okuyan, araştıran, analiz ve sentez yapabilen, bilgili, becerili, kendine güvenen bireylerin yetiştiği; bütün öğrencilerin çağdaş ve bilime dayalı bir eğitim ortamında, yaşama ve bir üst öğrenime hazırlandığı; Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı; çağa ve teknolojik gelişmelere uyum sağlayan; çevrenin eğitim, bilim ve kültür merkezi olan; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliği ile çevremizde,ilçemizde, ilimizde, bölgemizde ve ülkemizde örnek bir ‘‘model okul’’ olmaktır.

MİSYON

Okulumuz, bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen gereksinimlerine yanıt verebilecek beceriler kazandırmak için vardır.Eğitimde kalitenin artırılması, yeni okul anlayışı ve modelini de beraberinde getirmektedir. Bu model öğrenci merkezli, herkesin eğitime katılımıyla sürekli kendini yenileyen, gelişen okul yapısını öngörmektedir. Eğitim Bölgeleri uygulaması da yeni okul anlayışının sonucudur.

NORMAL

KALORİFER